Warning: A non-numeric value encountered in /home/dacrivet.ro/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

 

 

 

 

 

Pet Shop – DACRIVET

 

Hrană pentru animale de companie

Cabinet veterinar Arad DACRIVET vă oferă hrană de calitate superioară pentru animalele dumneavoastră de companie, dar și hrană pentru animale la prețuri avantajoase, potrivite posibilităților fiecăruia. Vă oferim mai multe tipuri de hrană pentru animale, hrană pentru câini, hrană pentru pisici, etc.

Vă așteptăm la sediul nostru din Arad pentru a vă informa care este hrana cea mai potrivită pentru animalul dumneavoastră de companie. Oferim atât hrană, cât și consultații și diete speciale, personalizate pentru fiecare animal în parte.

Furnizori

Oferim hrană pentru animale la calitate superioară și hrană la prețuri accesibile tuturor

Jucării și accesorii pentru animale de companie

DACRIVET vă oferă o gamă largă de accesorii pentru îngrijirea animalelor de companie, vă punem la dispoziție cam tot ce aveți nevoie pentru confortul și sănătatea animalului dumneavoastră: castroane pentru hrană și apă, jucării de ros, zgardă, lesă, covorașe absorbante, cușcă, cutie, coș, pat, și alte diverse accesorii. Vă așteptăm la noi pentru mai multe informații.

 

 

 

 

CONTACT